Rodekooltaart met geitenkaas
bewaar
bewaar

Rodekooltaart met geitenkaas

Fan van hartige taart? En biet? En geitenkaas? Dan mag je deze taart echt niet missen.

20 min. bereiden / 35 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 190 °C. Vet de springvorm in en bekleed met het bladerdeeg. Prik gaatjes in de bodem en bak ca. 15 min. in de oven.

Snijd ondertussen de rodekool in reepjes. Schil de appel en snijd in stukjes. Breng de kool met de suiker en het water aan de kook. Laat op laag vuur 10 min. stoven met de deksel op de pan. Voeg de appel en rozijnen toe aan de kool en stoof 5 min. Laat uitlekken in een zeef.

Klop de eieren los in een kom en roer de crème fraîche erdoor. Voeg peper en eventueel zout toe. Hak de walnoten in stukjes. Verdeel kool, kaas, noten en eimengsel (die volgorde) over de bladerdeegbodem. Bak ca. 20 min. in het midden van de oven.

Rodekooltaart met geitenkaas

Instructievideo - 02:14 min.

Kool snijden

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rodekooltaart met geitenkaas

Fan van hartige taart? En biet? En geitenkaas? Dan mag je deze taart echt niet missen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig