Ribkarbonade met citroenricotta
Aan de slag
Laat de karbonades op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng de rasp met 2 el sap, peper en zout door de ricotta. Vet de ovenschaal in met de olie.
Leg de karbonades in de schaal en verdeel het ricottamengsel erover. Meng het paneermeel met de Parmezaanse kaas en peterselie. Bestrooi de karbonades ermee. Zet de karbonades ca. 20 min. in de oven. Lekker met ovenfrites of pasta en sperziebonen.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Ribkarbonade met citroenricotta
hoofdgerecht
null personen
430 kcal
10 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Laat de karbonades op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng de rasp met 2 el sap, peper en zout door de ricotta. Vet de ovenschaal in met de olie.
Leg de karbonades in de schaal en verdeel het ricottamengsel erover. Meng het paneermeel met de Parmezaanse kaas en peterselie. Bestrooi de karbonades ermee. Zet de karbonades ca. 20 min. in de oven. Lekker met ovenfrites of pasta en sperziebonen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 ribkarbonades
1 citroen
1 bakje ricotta
1 el olijfolie
2 el paneermeel
80 g Parmezaanse kaas
½ bakje platte peterselie
Dit heb je nodig
ovenschaal ca. 20 x 30 cm