Rollade met tomatensaus
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bestrijk de ovenschaal met 1 el olie. Snijd de peen in kleine blokjes en verdeel deze samen met de tomaat, ui en knoflook over de schaal. Leg de rollade erop. Besprenkel met 2 el olie en bestrooi met de rozemarijn. Zet ca. 50 min. in de oven.
Neem de schaal uit de oven en laat het vlees rusten op een bord afgedekt met aluminiumfolie. Breng ondertussen 100 ml water aan de kook. Doe de geroosterde groenten met de rest van de olie in de beker van de staafmixer en pureer. Voeg het water, peper en zout toe.
Snijd het vlees in plakken en serveer met de saus. Lekker met vers basilicum en aardappelpuree.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Rollade met tomatensaus
hoofdgerecht
null personen
360 kcal
10 min. bereiden
50 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bestrijk de ovenschaal met 1 el olie. Snijd de peen in kleine blokjes en verdeel deze samen met de tomaat, ui en knoflook over de schaal. Leg de rollade erop. Besprenkel met 2 el olie en bestrooi met de rozemarijn. Zet ca. 50 min. in de oven.
Neem de schaal uit de oven en laat het vlees rusten op een bord afgedekt met aluminiumfolie. Breng ondertussen 100 ml water aan de kook. Doe de geroosterde groenten met de rest van de olie in de beker van de staafmixer en pureer. Voeg het water, peper en zout toe.
Snijd het vlees in plakken en serveer met de saus. Lekker met vers basilicum en aardappelpuree.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el olijfolie
75 g winterpeen
1 schaal trostomaten
1 zoete ui
4 tenen knoflook
1 varkensrollade
1 el gedroogde rozemarijn
Dit heb je nodig
ovenschaal ca. 20 x 30 cm, staafmixer