Soepstengels met pijnboompitten
bewaar
bewaar

Soepstengels met pijnboompitten

5 min. bereiden / 12 min. wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bestrijk de bladerdeegplakjes deeg aan 1 kant met de eidooier. Bestrooi de plakjes met de pijnboompitten en kaas. Druk aan met de bolle kant van een lepel. Snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min. in de oven. Eet ze warm, lauw of koud.

algemeenU kunt de soepstengels 4 uur van tevoren bereiden.

Bladerdeegstengels maken

Instructievideo - 01:29 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Soepstengels met pijnboompitten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig