Soepstengels met tomaat en oregano
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Meng de tomatenpuree met 1 el water, suiker en oregano. Bestrijk de plakjes deeg ermee en snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min. Eet ze warm, lauw of koud.
Bladerdeegstengels maken
Instructievideo - 01:29 min.
Soepstengels met tomaat en oregano
bijgerecht
null personen
45 kcal
5 min. bereiden
12 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Meng de tomatenpuree met 1 el water, suiker en oregano. Bestrijk de plakjes deeg ermee en snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min. Eet ze warm, lauw of koud.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 blikje tomatenpuree
2 tl suiker
2 tl gedroogde oregano
2 plakje roomboterbladerdeeg
Dit heb je nodig
bakplaat, bekleed met bakpapier