Soepstengels met tomaat en oregano
bewaar
bewaar

Soepstengels met tomaat en oregano

5 min. bereiden / 12 min. wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Meng de tomatenpuree met 1 el water, suiker en oregano. Bestrijk de plakjes deeg ermee en snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min. Eet ze warm, lauw of koud.

algemeenU kunt de soepstengels 4 uur van tevoren maken.

Bladerdeegstengels maken

Instructievideo - 01:29 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Soepstengels met tomaat en oregano

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig