Teriyakispiesen
Aan de slag
Snijd de kipfilet in blokjes van 2 cm. Doe ze in een kom en meng er 1/3 van de woksaus door. Laat 30 min. afgedekt staan in de koelkast. Rijg daarna de blokjes kip aan de satéprikkers.
Bereid de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de grillpan en gril de spiesen in 6 min. rondom bruin en gaar. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de knoflook en roerbakmix 4 min. Voeg de rest van de woksaus toe en warm nog 2 min. door. Schep de mie in 4 kommen, verdeel de groente erover en bestrooi met de pinda's. Leg de spiesen erop. Lekker met kroepoek.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Teriyakispiesen
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
20 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Snijd de kipfilet in blokjes van 2 cm. Doe ze in een kom en meng er 1/3 van de woksaus door. Laat 30 min. afgedekt staan in de koelkast. Rijg daarna de blokjes kip aan de satéprikkers.
Bereid de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de grillpan en gril de spiesen in 6 min. rondom bruin en gaar. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de knoflook en roerbakmix 4 min. Voeg de rest van de woksaus toe en warm nog 2 min. door. Schep de mie in 4 kommen, verdeel de groente erover en bestrooi met de pinda's. Leg de spiesen erop. Lekker met kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g kipfilet
1 flesje woksaus Teriyaki
300 g fijne mienestjes
3 el zonnebloemolie
1 teen knoflook
1 zak Chinese roerbakmix
2 el gezouten pinda's
Dit heb je nodig
grillpan, satéprikkers