Wokschotel met gekookte mie
Aan de slag
Vleesreepjes met 3 eetlepels marinade mengen en ca. 15 minuten laten staan. Kool schoonmaken, in dunne reepjes snijden, wassen en droogslaan. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten. Paprika en knoflook ca. 2 minuten roerbakken. Vleesreepjes toevoegen en ca. 3 minuten op hoog vuur bakken. Kool toevoegen en nog ca. 3 minuten roerbakken. Op smaak brengen met zout, peper en rest van marinade. Garneren met pinda's. Serveren met mie.
Wokschotel met gekookte mie
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Vleesreepjes met 3 eetlepels marinade mengen en ca. 15 minuten laten staan. Kool schoonmaken, in dunne reepjes snijden, wassen en droogslaan. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten. Paprika en knoflook ca. 2 minuten roerbakken. Vleesreepjes toevoegen en ca. 3 minuten op hoog vuur bakken. Kool toevoegen en nog ca. 3 minuten roerbakken. Op smaak brengen met zout, peper en rest van marinade. Garneren met pinda's. Serveren met mie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 schaaltje varkensreepjes
4 eetlepels Teriyaki marinade
1 Chinese kool
1 rode paprika
2 teentjes knoflook
1 pak Chinese eiermie
3 eetlepels zonnebloemolie
75 g gezouten pinda's
Dit heb je nodig
wok