Mie-wokschotel met paksoi
Paksoi wordt veel gebruikt in de Chinese keuken. Niet voor niets, de pittige smaak doet 't goed in veel gerechten.
Aan de slag
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken. Maak de paksoi schoon en snijd in repen. Maak de paprika schoon en snijd in stukjes. Snijd de ui in halve ringen. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui en tofu 2 min.
Schep de paprika en paksoi door de tofu en bak 3 min. mee. Warm de ketjap 1 min. mee. Schep de mie door het groentemengsel en roerbak 1 min. Verdeel de mie over de borden en bestrooi met seroendeng.
Mie-wokschotel met paksoi
Paksoi wordt veel gebruikt in de Chinese keuken. Niet voor niets, de pittige smaak doet 't goed in veel gerechten.
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken. Maak de paksoi schoon en snijd in repen. Maak de paprika schoon en snijd in stukjes. Snijd de ui in halve ringen. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui en tofu 2 min.
Schep de paprika en paksoi door de tofu en bak 3 min. mee. Warm de ketjap 1 min. mee. Schep de mie door het groentemengsel en roerbak 1 min. Verdeel de mie over de borden en bestrooi met seroendeng.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g Chinese eiermie
1 struik paksoi
1 rode paprika
1 ui
4 el zonnebloemolie
180 g tofuroerbakreepjes pittig
50 ml ketjap manis
4 el seroendeng
Dit heb je nodig
wok