Tonijn met paksoi en mie
bewaar
bewaar

Tonijn met paksoi en mie

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Tonijn laten ontdooien en goed droogdeppen. Paksoi schoonmaken, goed drogen en in reepjes van ca. 2 cm snijden. Mie bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Knoflook pellen en in plakjes snijden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper in reepjes snijden. Olie in wok verhitten en hierin tonijnsteaks rosé bakken. Vis uit pan nemen en in reepjes snijden. In wok knoflook en peper 1 min. bakken. Paksoi op hoog vuur al omscheppend 2 min. bakken. Woksaus toevoegen en nog even verhitten. Mie en paksoi over 4 borden verdelen, tonijnreepjes ernaast serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tonijn met paksoi en mie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig