Tonijn met paksoi en mie
Aan de slag
Tonijn laten ontdooien en goed droogdeppen. Paksoi schoonmaken, goed drogen en in reepjes van ca. 2 cm snijden. Mie bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Knoflook pellen en in plakjes snijden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper in reepjes snijden. Olie in wok verhitten en hierin tonijnsteaks rosé bakken. Vis uit pan nemen en in reepjes snijden. In wok knoflook en peper 1 min. bakken. Paksoi op hoog vuur al omscheppend 2 min. bakken. Woksaus toevoegen en nog even verhitten. Mie en paksoi over 4 borden verdelen, tonijnreepjes ernaast serveren.
Tonijn met paksoi en mie
hoofdgerecht
null personen
490 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tonijn laten ontdooien en goed droogdeppen. Paksoi schoonmaken, goed drogen en in reepjes van ca. 2 cm snijden. Mie bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Knoflook pellen en in plakjes snijden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper in reepjes snijden. Olie in wok verhitten en hierin tonijnsteaks rosé bakken. Vis uit pan nemen en in reepjes snijden. In wok knoflook en peper 1 min. bakken. Paksoi op hoog vuur al omscheppend 2 min. bakken. Woksaus toevoegen en nog even verhitten. Mie en paksoi over 4 borden verdelen, tonijnreepjes ernaast serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 pakken tonijnsteaks
2 struiken paksoi
1 pak Chinese
2 tenen knoflook
1 rode peper
2 eetlepels zonnebloemolie
½ flesje wok essentials ketjap-sesam
Dit heb je nodig
wok