Ovenchili
Mais, chilibonen, room en munt: smullen!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snipper de ui. Laat de mais uitlekken en halveer de tomaten. Verhit de olie in een hapjespan. Fruit de ui. Schep de bonen, mais en tomaatjes erdoor en doe in de ovenschaal.
Bak de chili ca. 15 min. in de oven. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal de chili uit de oven en schep om. Laat iedereen aan tafel zelf de chili op de wraps scheppen.
Snijd de blaadjes van de munt in reepjes. Maak het gerecht af met een lepel room en een beetje munt. Rol de wrap op of klap deze dicht.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Ovenchili
Mais, chilibonen, room en munt: smullen!
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snipper de ui. Laat de mais uitlekken en halveer de tomaten. Verhit de olie in een hapjespan. Fruit de ui. Schep de bonen, mais en tomaatjes erdoor en doe in de ovenschaal.
Bak de chili ca. 15 min. in de oven. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal de chili uit de oven en schep om. Laat iedereen aan tafel zelf de chili op de wraps scheppen.
Snijd de blaadjes van de munt in reepjes. Maak het gerecht af met een lepel room en een beetje munt. Rol de wrap op of klap deze dicht.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
300 g mais in blik
250 g cherrytomaten
2 el zonnebloemolie
800 g chilibonen in blik
8 meergranen tortillawraps
15 g verse munt
125 g zure room
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm)