Mexicaanse meergranentortilla
Avondje Mexicaans? Tortilla's op tafel!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Snijd de paprika in stukjes. Verhit de olie in een hapjespan. Roerbak het gehakt en de paprika 4 min. Bereid de seasoningmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg het mengsel toe aan het gehakt en de paprika. Voeg de uitgelekte chilibonen en maiskorrels toe en laat 5 min. doorwarmen. Snijd ondertussen de tomaten in blokjes en schep deze door het mengsel.
Verdeel ondertussen de wraps over de bakplaat en verwarm ze 5 min. in het midden van de hete oven. Verdeel het gehaktmengsel over de wraps, rol ze op en snijd ze doormidden.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Mexicaanse meergranentortilla
Avondje Mexicaans? Tortilla's op tafel!
hoofdgerecht
null personen
655 kcal
15 min. bereiden
5 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Snijd de paprika in stukjes. Verhit de olie in een hapjespan. Roerbak het gehakt en de paprika 4 min. Bereid de seasoningmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg het mengsel toe aan het gehakt en de paprika. Voeg de uitgelekte chilibonen en maiskorrels toe en laat 5 min. doorwarmen. Snijd ondertussen de tomaten in blokjes en schep deze door het mengsel.
Verdeel ondertussen de wraps over de bakplaat en verwarm ze 5 min. in het midden van de hete oven. Verdeel het gehaktmengsel over de wraps, rol ze op en snijd ze doormidden.
combinatietip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode paprika's
2 el zonnebloemolie
300 g rundergehakt
40 g burrito seasoning mix
400 g chilibonen in blik
300 g mais in blik
3 tomaten
8 meergranen tortillawraps
Dit heb je nodig
bakpapier