Spinazieburrito's
We vervangen de klassiekers in burrito's een keer voor spinazie. Ook lekker!
Aan de slag
Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Snipper de ui. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in ca. 3 min. rul. Voeg de seasoningmix (uit de doos) en het water toe. Laat de spinazie in een zeef uitlekken. Druk met een lepel het vocht eruit. Schep de spinazie door het gehaktmengsel. Schep de kaas erdoor. Was de tomaten en snijd in stukjes.
Verdeel het gehaktmengsel en de tomaat over de tortilla's en rol op. Vet de ovenschaal in. Leg de tortilla's in de ovenschaal, verdeel de room erover en bestrooi met de rest van de kaas. Laat de burrito's in ca. 15 min. in de oven bruin kleuren. Serveer met salsa (uit doos).
Spinazieburrito's
We vervangen de klassiekers in burrito's een keer voor spinazie. Ook lekker!
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
25 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Snipper de ui. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in ca. 3 min. rul. Voeg de seasoningmix (uit de doos) en het water toe. Laat de spinazie in een zeef uitlekken. Druk met een lepel het vocht eruit. Schep de spinazie door het gehaktmengsel. Schep de kaas erdoor. Was de tomaten en snijd in stukjes.
Verdeel het gehaktmengsel en de tomaat over de tortilla's en rol op. Vet de ovenschaal in. Leg de tortilla's in de ovenschaal, verdeel de room erover en bestrooi met de rest van de kaas. Laat de burrito's in ca. 15 min. in de oven bruin kleuren. Serveer met salsa (uit doos).
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak diepvries gesneden bladspinazie in deelblokjes
1 ui
3 el traditionele olijfolie
500 g rundergehakt
2 burrito seasoning mix
150 ml water
150 g gemalen pittige kaas
4 tomaten
8 tortillawraps
125 ml zure room
Dit heb je nodig
grote ovenschaal