Wrap met avocado-tomatensalsa
Kip, tomaat en avocado: meer heb je niet nodig om een heerlijke vulling voor wraps te maken.
Aan de slag
Schil de avocado's, ontpit ze en snijd het vruchtvlees in blokjes. Maak de tomaten schoon en snijd in blokjes. Verhit de boter in een braadpan. Bak hierin de kipblokjes in ca. 4 min. rondom bruin. Strooi de helft van de seasoning mix erover en voeg het water toe.
Roer het geheel goed door en bak voor ca. 2 min. Meng intussen in een schaaltje de avocadoblokjes, tomatenblokjes en de rest van de seasoning mix door elkaar. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul ze met kipblokjes en avocado-tomatensalsa. Strooi de kaas erover en rol de wraps op.
Wrap met avocado-tomatensalsa
Kip, tomaat en avocado: meer heb je niet nodig om een heerlijke vulling voor wraps te maken.
hoofdgerecht
null personen
750 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Schil de avocado's, ontpit ze en snijd het vruchtvlees in blokjes. Maak de tomaten schoon en snijd in blokjes. Verhit de boter in een braadpan. Bak hierin de kipblokjes in ca. 4 min. rondom bruin. Strooi de helft van de seasoning mix erover en voeg het water toe.
Roer het geheel goed door en bak voor ca. 2 min. Meng intussen in een schaaltje de avocadoblokjes, tomatenblokjes en de rest van de seasoning mix door elkaar. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul ze met kipblokjes en avocado-tomatensalsa. Strooi de kaas erover en rol de wraps op.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rijpe avocado's
2 tomaten
2 el ongezouten roomboter
400 g kipfiletblokjes
40 g burrito seasoning mix
1 el water
4 tortillawraps
150 g gemalen belegen kaas