Wrap met kip, salsa en ananas
Viva mexico! Ook lekker als lunch, bij de picknick of de borrel.
Aan de slag
Laat de ananas uitlekken en vang het sap op. Leng het sap tot 200 ml aan met water. Snijd de kipfilet in reepjes. Verhit de boter in een braadpan. Laat hierin de kip ca. 4 min. bruinbakken. Voeg de groentemix toe en bak nog ca. 2 minuten. Strooi de seasoningmix over het kipmengsel en bak ca. 1 min. mee. Voeg de ananassap toe en breng aan de kook. Laat het geheel ca. 5 min. zachtjes koken. Verwarm ondertussen de raps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de salsa met ananasstukjes. Verdeel het kipmengsel over de raps en hierover de salsa met ananas. Vouw de wraps dicht.
Wrap met kip, salsa en ananas
Viva mexico! Ook lekker als lunch, bij de picknick of de borrel.
hoofdgerecht
null personen
480 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Laat de ananas uitlekken en vang het sap op. Leng het sap tot 200 ml aan met water. Snijd de kipfilet in reepjes. Verhit de boter in een braadpan. Laat hierin de kip ca. 4 min. bruinbakken. Voeg de groentemix toe en bak nog ca. 2 minuten. Strooi de seasoningmix over het kipmengsel en bak ca. 1 min. mee. Voeg de ananassap toe en breng aan de kook. Laat het geheel ca. 5 min. zachtjes koken. Verwarm ondertussen de raps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de salsa met ananasstukjes. Verdeel het kipmengsel over de raps en hierover de salsa met ananas. Vouw de wraps dicht.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
225 g ananasstukjes op eigen sap
400 g kipfilets
2 el ongezouten roomboter
250 g verse Italiaanse roerbakgroente
40 g burrito seasoning mix
4 tortillawraps
5 el Mexican salsasdip hot