Vegetarische bonenstoof
Van deze stoof warm je al op door ernaar te kijken!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 2 min. Schep de komijn erdoor. Voeg de uitgelekte bonen en tomatenblokjes toe, breng aan de kook en voeg peper en zout toe. Schep in de ovenschaal. Schep de aardappelpartjes erdoor. Leg de balletjes ertussen. Dek af met aluminiumfolie.
Stoof de bonenschotel in 25-30 min. in de oven gaar. Strooi de grof gesneden peterselie erover.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Vegetarische bonenstoof
Van deze stoof warm je al op door ernaar te kijken!
hoofdgerecht
null personen
410 kcal
15 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 2 min. Schep de komijn erdoor. Voeg de uitgelekte bonen en tomatenblokjes toe, breng aan de kook en voeg peper en zout toe. Schep in de ovenschaal. Schep de aardappelpartjes erdoor. Leg de balletjes ertussen. Dek af met aluminiumfolie.
Stoof de bonenschotel in 25-30 min. in de oven gaar. Strooi de grof gesneden peterselie erover.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
2 el traditionele olijfolie
2 tl gemalen komijn
800 g bruine bonen in blik
800 g tomatenblokjes
210 g vegetarische groenteballetjes
425 g gekruide aardappelpartjes
2 el peterselie
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm)