Hollandse bonenstoof met spek
Veel ingrediënten heb je niet nodig voor een goede bonenschotel. Als je maar de juiste kiest.
Aan de slag
Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de spekreepjes in 4 min. op middelhoog vuur krokant. Voeg de roerbakgroente toe en bak nog 4 min. Schep regelmatig om.
Laat de zilveruitjes en bonenmix uitlekken en voeg samen met de tomatenblokjes en rozijnen toe aan de pan. Schep om en laat 5 min. op laag vuur stoven. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Hollandse bonenstoof met spek
Veel ingrediënten heb je niet nodig voor een goede bonenschotel. Als je maar de juiste kiest.
hoofdgerecht
null personen
370 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de spekreepjes in 4 min. op middelhoog vuur krokant. Voeg de roerbakgroente toe en bak nog 4 min. Schep regelmatig om.
Laat de zilveruitjes en bonenmix uitlekken en voeg samen met de tomatenblokjes en rozijnen toe aan de pan. Schep om en laat 5 min. op laag vuur stoven. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g magere spekreepjes
400 g Italiaanse roerbakgroente champignons
100 g zilveruitjes
740 g Hak bonenmix kidney-, bruine & witte bonen in pot
400 g tomatenblokjes
50 g blanke rozijnen