Enchiladas met spinazie, witte bonen en tomatensaus
bewaar
bewaar

Enchiladas met spinazie, witte bonen en tomatensaus

Een Mexicaans gerecht waar je keer op keer van gaat watertanden: enchiladas met spinazie, witte bonen en tomatensaus.

25 min. bereiden / 25 min. oventijd

pittig

11 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 190 °C. Snipper de uien. Verhit ¾ van de olie in een hapjespan en bak de ui 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de komijn, koriander en chilivlokken toe en bak 3 min. mee. Voeg de tomatenblokjes en suiker toe en laat 5 min. zachtjes koken op laag vuur.

Doe de bonen in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. Voeg in delen de spinazie toe aan de tomatensaus en laat slinken. Meng de witte bonen erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Rasp ondertussen de kaas. Vet de ovenschaal in met de rest van de olie. Verdeel ¾ van de bonensaus over de tortillawraps. Rol de wraps op en leg ze strak naast elkaar in de ovenschaal. Verdeel de rest van de saus erover en bestrooi met de geraspte kaas. Bak ca. 25 min. in de oven tot de kaas is gesmolten.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Enchiladas met spinazie, witte bonen en tomatensaus

Een Mexicaans gerecht waar je keer op keer van gaat watertanden: enchiladas met spinazie, witte bonen en tomatensaus.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig