Mueslirepen
Met deze repen kom je de middag door!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Bekleed de brownievorm met bakpapier. Snijd de abrikozen in stukjes en doe met de muesli, cranberry’s en rozijnen in een kom. Meng de eieren en bakpoeder erdoor. Verhit de honing met de boter tot deze is gesmolten en meng door de muesli. Schep in de bakvorm. Druk aan en bak ca. 25 min. in het midden van de oven.
Laat in 2 uur afkoelen in de vorm en snijd dan in 14 repen. Bewaar in een afgesloten trommel.
Mueslirepen
Instructievideo - 02:44 min.
Mueslirepen
Met deze repen kom je de middag door!
null personen
195 kcal
15 min. bereiden
120 min. wachten
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Bekleed de brownievorm met bakpapier. Snijd de abrikozen in stukjes en doe met de muesli, cranberry’s en rozijnen in een kom. Meng de eieren en bakpoeder erdoor. Verhit de honing met de boter tot deze is gesmolten en meng door de muesli. Schep in de bakvorm. Druk aan en bak ca. 25 min. in het midden van de oven.
Laat in 2 uur afkoelen in de vorm en snijd dan in 14 repen. Bewaar in een afgesloten trommel.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g gedroogde abrikozen
250 g muesli
50 g gedroogde cranberry's
50 g rozijnen
2 middelgrote eieren
1 tl bakpoeder
150 g vloeibare honing
50 g ongezouten roomboter
Dit heb je nodig
bakpapier
brownievorm (28 x 18 cm)