Mueslirepen met honing en cranberry's
bewaar
bewaar

Mueslirepen met honing en cranberry's

Verantwoord tussendoortje voor mee naar school of werk.

15 min. bereiden / 20 min. oventijd / 1 uur wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed de brownievorm met het bakpapier. Verhit de boter en honing in een steelpan op laag vuur. Snijd ondertussen de vijgen heel fijn. Meng in een grote kom de vijgen, cranberry’s, muesli, quinoa, kokospalmsuiker en het zelfrijzend bakmeel. Neem de pan van het vuur en schenk het boter-honingmengsel in de kom. Meng alles door elkaar.

Verdeel het mengsel gelijkmatig over de brownievorm. Leg er een stuk bakpapier op en druk aan. Bak ca. 20 min. in het midden van de oven. Laat helemaal afkoelen in de vorm. Snijd in 14 repen en bewaar in een af gesloten trommel.

variatietipJe kunt de kokospalmsuiker vervangen door donkere basterdsuiker (pak 600 g, Van Gilse).
bewaartipDe mueslirepen zijn in een luchtdichte trommel 1 week houdbaar.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mueslirepen met honing en cranberry's

Verantwoord tussendoortje voor mee naar school of werk.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig