Mueslirepen met honing en cranberry's
Verantwoord tussendoortje voor mee naar school of werk.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed de brownievorm met het bakpapier. Verhit de boter en honing in een steelpan op laag vuur. Snijd ondertussen de vijgen heel fijn. Meng in een grote kom de vijgen, cranberry’s, muesli, quinoa, kokospalmsuiker en het zelfrijzend bakmeel. Neem de pan van het vuur en schenk het boter-honingmengsel in de kom. Meng alles door elkaar.
Verdeel het mengsel gelijkmatig over de brownievorm. Leg er een stuk bakpapier op en druk aan. Bak ca. 20 min. in het midden van de oven. Laat helemaal afkoelen in de vorm. Snijd in 14 repen en bewaar in een af gesloten trommel.
Mueslirepen met honing en cranberry's
Verantwoord tussendoortje voor mee naar school of werk.
null porties
195 kcal
15 min. bereiden
60 min. wachten
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed de brownievorm met het bakpapier. Verhit de boter en honing in een steelpan op laag vuur. Snijd ondertussen de vijgen heel fijn. Meng in een grote kom de vijgen, cranberry’s, muesli, quinoa, kokospalmsuiker en het zelfrijzend bakmeel. Neem de pan van het vuur en schenk het boter-honingmengsel in de kom. Meng alles door elkaar.
Verdeel het mengsel gelijkmatig over de brownievorm. Leg er een stuk bakpapier op en druk aan. Bak ca. 20 min. in het midden van de oven. Laat helemaal afkoelen in de vorm. Snijd in 14 repen en bewaar in een af gesloten trommel.
variatietip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g ongezouten roomboter
75 ml vloeibare bloemenhoning
100 g gedroogde vijgen
100 g gedroogde cranberry's
100 g muesli
50 g 3-kleurenquinoa
50 g kokospalmsuiker
80 g zelfrijzend bakmeel
Dit heb je nodig
brownievorm (28 x 18 cm)
bakpapier