Haverkokoskoekjes met cranberry's
bewaar
bewaar

Haverkokoskoekjes met cranberry's

De kokos maakt de koekjes lekker bros.

55 min. bereiden / 25 min. oventijd / 2 uur wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 190 °C. Meng de havermout, boter, honing, het kokos, de bakpoeder en 1 mespunt zout in een kom. Voeg het hete water toe en kneed tot een soepel deeg. Kneed de cranberry's erdoor.

Rol 24 balletjes ter grootte van een walnoot. Druk ze plat en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in ca. 25 min. goudbruin in de oven. Laat in 1 uur helemaal afkoelen.

Smelt de chocolade au bain-marie. Zigzag met een lepel de gesmolten chocolade over de koekjes. Laat in 2 uur hard worden.

bewaartipU kunt de koekjes 2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar ze in een luchtdichte trommel.

Au bain-marie smelten

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Haverkokoskoekjes met cranberry's

De kokos maakt de koekjes lekker bros.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig