Quiche met koolraap en appel
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 ºC. Bekleed de quichevorm met het bladerdeeg.
Schil de koolraap, snijd in blokjes van 1 1/2 cm en doe in een ruime kom. Schil de appels, snijd ze in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 1/2 cm en doe bij de koolraap. Schep de salie en peper en zout erdoor. Doe in de quichevorm. Snijd de camembert in blokjes en leg erop.
Klop de eieren met de crème fraîche en peper en zout met een garde tot een glad mengsel. Schenk over de vulling. Bak de quiche ca. 60 min. iets onder het midden van de oven.
Quiche met koolraap en appel
hoofdgerecht
null personen
705 kcal
30 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 ºC. Bekleed de quichevorm met het bladerdeeg.
Schil de koolraap, snijd in blokjes van 1 1/2 cm en doe in een ruime kom. Schil de appels, snijd ze in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 1/2 cm en doe bij de koolraap. Schep de salie en peper en zout erdoor. Doe in de quichevorm. Snijd de camembert in blokjes en leg erop.
Klop de eieren met de crème fraîche en peper en zout met een garde tot een glad mengsel. Schenk over de vulling. Bak de quiche ca. 60 min. iets onder het midden van de oven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 plakjes bladerdeeg
350 g koolraap
2 friszure appels
3 tl gedroogde salie
1 camembert
4 eieren
1 beker crème fraîche
Dit heb je nodig
quichevorm (Ø 26 cm), ingevet