Mediterrane clubsandwich
Aan de slag
Brood in broodrooster roosteren. Artisjokharten laten uitlekken, droogdeppen met keukenpapier en in plakjes snijden. Sla wassen en droogdeppen met keukenpapier. 2 Sneetjes brood aan één kant besmeren met kruidenboter. Beleggen met artisjokharten. Volgende 2 sneetjes brood dik besmeren met tomatentapenade en op artisjokken leggen. 2 Sneetjes brood besmeren met geitenkaas. Sla erover verdelen, op tapenadesneetjes leggen en afdekken met laatste sneetjes brood. Broodstapeltjes diagonaal halveren en vaststeken met cocktailprikkers.
Mediterrane clubsandwich
null personen
835 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Brood in broodrooster roosteren. Artisjokharten laten uitlekken, droogdeppen met keukenpapier en in plakjes snijden. Sla wassen en droogdeppen met keukenpapier. 2 Sneetjes brood aan één kant besmeren met kruidenboter. Beleggen met artisjokharten. Volgende 2 sneetjes brood dik besmeren met tomatentapenade en op artisjokken leggen. 2 Sneetjes brood besmeren met geitenkaas. Sla erover verdelen, op tapenadesneetjes leggen en afdekken met laatste sneetjes brood. Broodstapeltjes diagonaal halveren en vaststeken met cocktailprikkers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 sneetjes pain boulogne (brood)
1 pakje artisjokharten
2 blaadjes sla
30 g kruidenboter
½ bakje verse zongedroogde tomatentapenade
50 g verse geitenkaas
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
keukenpapier