Schnitzelsandwich met kaas
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Tomaten wassen en in partjes snijden. Dressing door tomaten scheppen. Schnitzels plat slaan en bestrooien met zout en peper. In koekenpan olie verhitten. Schnitzels in ca. 6 minuten bruin en rosé bakken, halverwege keren. Schnitzels op 4 sneetjes brood leggen. Basilicum over schnitzels verdelen. Plakje kaas op elke schnitzel leggen. Afdekken met rest van brood. Sandwiches ca. 1 minuut onder grill leggen tot kaas begint te smelten. Direct serveren met tomatensalade.
Schnitzelsandwich met kaas
hoofdgerecht
null personen
755 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Tomaten wassen en in partjes snijden. Dressing door tomaten scheppen. Schnitzels plat slaan en bestrooien met zout en peper. In koekenpan olie verhitten. Schnitzels in ca. 6 minuten bruin en rosé bakken, halverwege keren. Schnitzels op 4 sneetjes brood leggen. Basilicum over schnitzels verdelen. Plakje kaas op elke schnitzel leggen. Afdekken met rest van brood. Sandwiches ca. 1 minuut onder grill leggen tot kaas begint te smelten. Direct serveren met tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g trostomaten
½ bakje pestodressing
4 varkensschnitzels
0 zout en peper
3 eetlepels olijfolie
8 sneetjes pain boulogne (brood)
1 zakje verse basilicum
4 plakken lichtbelegen kaas