Gevulde tomaat met gehakt en maïs
bewaar
bewaar

Gevulde tomaat met gehakt en maïs

Gevulde tomaat met gehakt en maïs: zomerser dan dit gaat het bijna niet worden!

25 min. bereiden / 20 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 200 ºC voorverwarmen. Peterselie fijnknippen. Maïs laten uitlekken. Tomaten wassen, kapjes eraf snijden en vruchtvlees eruit scheppen (wordt verder niet gebruikt). Kaas in kleine blokjes snijden. In koekenpan olie verhitten en knoflook erboven uitpersen. Gehakt in knoflookolie rul bakken. Maïs, peterselie, kaas en zout en peper naar smaak door gehakt mengen. Tomaten in ingevette ovenschaal zetten, met gehaktmengsel hoog opvullen. In midden van oven tomaten in 20 min. gaar laten worden. Na 15 min. brood naast tomaten meebakken. Gevulde tomaten met brood serveren. Lekker met komkommersalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde tomaat met gehakt en maïs

Gevulde tomaat met gehakt en maïs: zomerser dan dit gaat het bijna niet worden!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig