Gevulde broodbol met tonijn
bewaar
bewaar

Gevulde broodbol met tonijn

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 ºC. Kapjes van broden snijden, uithollen en wand van 1 cm dik overhouden (broodkruim wordt niet gebruikt). Tonijn laten uitlekken. Prei schoonmaken en in ringetjes snijden. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. In koekenpan olie verhitten en prei met paprika 5 min. zachtjes bakken. Met zout en cayennepeper op smaak brengen. Tonijn door groenten mengen. Tonijnmengsel in broodbollen scheppen en met kapje afdekken. Broodbollen in aluminiumfolie verpakken en nog 15 min. in oven bakken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde broodbol met tonijn

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig