Gevulde broodbol met tonijn
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 ºC. Kapjes van broden snijden, uithollen en wand van 1 cm dik overhouden (broodkruim wordt niet gebruikt). Tonijn laten uitlekken. Prei schoonmaken en in ringetjes snijden. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. In koekenpan olie verhitten en prei met paprika 5 min. zachtjes bakken. Met zout en cayennepeper op smaak brengen. Tonijn door groenten mengen. Tonijnmengsel in broodbollen scheppen en met kapje afdekken. Broodbollen in aluminiumfolie verpakken en nog 15 min. in oven bakken.
Gevulde broodbol met tonijn
hoofdgerecht
null personen
760 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 ºC. Kapjes van broden snijden, uithollen en wand van 1 cm dik overhouden (broodkruim wordt niet gebruikt). Tonijn laten uitlekken. Prei schoonmaken en in ringetjes snijden. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. In koekenpan olie verhitten en prei met paprika 5 min. zachtjes bakken. Met zout en cayennepeper op smaak brengen. Tonijn door groenten mengen. Tonijnmengsel in broodbollen scheppen en met kapje afdekken. Broodbollen in aluminiumfolie verpakken en nog 15 min. in oven bakken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 fougasse de boulogne
4 blikjes tonijnmoot op olie
600 g prei
2 rode paprika's
4 eetlepels olijfolie
1 theelepel cayennepeper