Broodbol met reuzenbonensalade
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Broden afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Bonen laten uitlekken. Ui pellen en snipperen. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Bonen, ui, kaasblokjes, tomaatjes en rucola voorzichtig mengen. Broden horizontaal halveren en beide helften iets uithollen. Helft van uitgehaalde broodkruim in blokjes snijden, op bakplaat leggen en in ca. 5 minuten in oven drogen (rest van broodkruim wordt niet gebruikt). Broodkruim door salade scheppen. Tomatenmix door salade scheppen. Broodhelften vullen met salade.
Broodbol met reuzenbonensalade
hoofdgerecht
null personen
850 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Broden afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Bonen laten uitlekken. Ui pellen en snipperen. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Bonen, ui, kaasblokjes, tomaatjes en rucola voorzichtig mengen. Broden horizontaal halveren en beide helften iets uithollen. Helft van uitgehaalde broodkruim in blokjes snijden, op bakplaat leggen en in ca. 5 minuten in oven drogen (rest van broodkruim wordt niet gebruikt). Broodkruim door salade scheppen. Tomatenmix door salade scheppen. Broodhelften vullen met salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 Fougasse de Champaign
2 blikken reuzenbonen
1 rode ui
1 bekertje witte kaasblokjes
1 bakje cherrytomaatjes
2 zakjes rucola
1 cup zongedroogde tomatenmix