Makreel-avocadobol
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 220 °C. Brood op rooster leggen en in midden van oven in 6-8 minuten afbakken. Brood uit oven nemen en enkele minuten laten afkoelen. Intussen bosuitjes schoonmaken en in lengte in dunne repen snijden. Vis in stukken snijden. Broodbol opensnijden en aan beide zijden dik met avocadodip besmeren. Bosuitjes over onderste broodhelft strooien. Makreel en rucola erop leggen, afdekken met bovenste broodhelft.
Makreel-avocadobol
hoofdgerecht
null personen
1045 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 220 °C. Brood op rooster leggen en in midden van oven in 6-8 minuten afbakken. Brood uit oven nemen en enkele minuten laten afkoelen. Intussen bosuitjes schoonmaken en in lengte in dunne repen snijden. Vis in stukken snijden. Broodbol opensnijden en aan beide zijden dik met avocadodip besmeren. Bosuitjes over onderste broodhelft strooien. Makreel en rucola erop leggen, afdekken met bovenste broodhelft.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 Fougasse de Champaign
2 bosuitjes
200 g gerookte makreelfilet
½ pot guacamoledip
1 zakje rucolasla