Sandwiches met makreel
Aan de slag
Brood roosteren. Vel van makreel verwijderen. Tomaten en komkommer wassen en in plakjes snijden. Van brood 1 snee met ketchup besmeren en met sla, tomaat en makreel beleggen. Met 1 snee brood afdekken, deze opnieuw beleggen en met derde snee afdekken. Sandwiches diagonaal halveren en met prikker vastzetten. Van olie, azijn, zout en peper dressing maken. Rest van tomaat, komkommer en dressing mengen en bij sandwiches serveren.
Sandwiches met makreel
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Brood roosteren. Vel van makreel verwijderen. Tomaten en komkommer wassen en in plakjes snijden. Van brood 1 snee met ketchup besmeren en met sla, tomaat en makreel beleggen. Met 1 snee brood afdekken, deze opnieuw beleggen en met derde snee afdekken. Sandwiches diagonaal halveren en met prikker vastzetten. Van olie, azijn, zout en peper dressing maken. Rest van tomaat, komkommer en dressing mengen en bij sandwiches serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
12 sneden Pain de Mediterrane
1 pak makreelfilet gerookt
300 g tomaten
1 komkommer
4 eetlepels tomatenketchup
1 zakje veldsla
2 eetlepels (olijf)olie
1 eetlepel azijn
Dit heb je nodig
satéstokjes