Aardappellasagne met maïs
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en gehakt rulbakken. Ui en paprika toevoegen en 3 min. meebakken. Maïs afgieten. Gezeefde tomaten, maïs en Italiaanse kruiden aan gehakt toevoegen en zachtjes verwarmen. Helft van aardappels in ovenschaal leggen. Helft van gehakt-groentenmengsel erover verdelen. Met rest van aardappels en vervolgens met rest van gehakt-groentenmengsel afdekken en met kaas bestrooien. Aardappellasagne in ca. 30 min. in oven bakken.
Aardappellasagne met maïs
hoofdgerecht
null personen
545 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en gehakt rulbakken. Ui en paprika toevoegen en 3 min. meebakken. Maïs afgieten. Gezeefde tomaten, maïs en Italiaanse kruiden aan gehakt toevoegen en zachtjes verwarmen. Helft van aardappels in ovenschaal leggen. Helft van gehakt-groentenmengsel erover verdelen. Met rest van aardappels en vervolgens met rest van gehakt-groentenmengsel afdekken en met kaas bestrooien. Aardappellasagne in ca. 30 min. in oven bakken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode paprika
1 ui
2 eetlepels olie
1 schaaltje rundergehakt
1 blik maïskorrels
1 pakje gezeefde tomaten
2 eetlepels gedroogde Italiaanse keukenkruiden
1 duopak aardappelschijfjes
100 g gemalen belegen kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet