Pain de Boulogne met Saint Albray en zongedroogde tomaatjes
bewaar
bewaar

Pain de Boulogne met Saint Albray en zongedroogde tomaatjes

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

In kom boter en tapenade tot smeuïg mengsel roeren. Saint Albray in 8 plakken en tomaatjes in plakjes snijden. Sneetjes Pain de Boulogne aan één zijde dun besmeren met tomatenboter. Beleg achtereenvolgens 4 sneetjes brood, met boterzijde naar boven met botersla 1 plak Bretonse ham, 2 plakjes Saint Albray en reepjes zongedroogde tomaatjes. Sandwiches afdekken met 4 sneetjes brood met beboterde zijde naar onder. Aan elke satéprikker 1 cherrytomaatje, 1 blaadje basilicum en 1 zwarte olijf rijgen. Sandwiches diagonaal doorsnijden en in elke sandwich 1 prikker steken.

algemeenOok verfrissend met geroosterde paprika's in plaats van gedroogde tomaatjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pain de Boulogne met Saint Albray en zongedroogde tomaatjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig