Pain de Boulogne met Saint Albray en zongedroogde tomaatjes
Aan de slag
In kom boter en tapenade tot smeuïg mengsel roeren. Saint Albray in 8 plakken en tomaatjes in plakjes snijden. Sneetjes Pain de Boulogne aan één zijde dun besmeren met tomatenboter. Beleg achtereenvolgens 4 sneetjes brood, met boterzijde naar boven met botersla 1 plak Bretonse ham, 2 plakjes Saint Albray en reepjes zongedroogde tomaatjes. Sandwiches afdekken met 4 sneetjes brood met beboterde zijde naar onder. Aan elke satéprikker 1 cherrytomaatje, 1 blaadje basilicum en 1 zwarte olijf rijgen. Sandwiches diagonaal doorsnijden en in elke sandwich 1 prikker steken.
Pain de Boulogne met Saint Albray en zongedroogde tomaatjes
null personen
475 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In kom boter en tapenade tot smeuïg mengsel roeren. Saint Albray in 8 plakken en tomaatjes in plakjes snijden. Sneetjes Pain de Boulogne aan één zijde dun besmeren met tomatenboter. Beleg achtereenvolgens 4 sneetjes brood, met boterzijde naar boven met botersla 1 plak Bretonse ham, 2 plakjes Saint Albray en reepjes zongedroogde tomaatjes. Sandwiches afdekken met 4 sneetjes brood met beboterde zijde naar onder. Aan elke satéprikker 1 cherrytomaatje, 1 blaadje basilicum en 1 zwarte olijf rijgen. Sandwiches diagonaal doorsnijden en in elke sandwich 1 prikker steken.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
25 g zachte roomboter
2 eetlepels zongedroogde tomatentapenade
200 g Saint Albray
4 zongedroogde tomaten op olie
8 sneetjes Pain de Boulogne
½ zak botersla
4 plakken Bretonse ham
8 cherrytomaatjes
8 blaadjes verse basilicum
8 zwarte olijven zonder pit
Dit heb je nodig
satéstokjes