Pain de Madeleine met sardientjesboter
Aan de slag
Steeltjes van peterselie verwijderen. Kappertjes en peterselie fijn hakken. Citroen goed schoonboenen en schil fijn raspen. Citroen halveren en uitpersen. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Olijven in plakjes snijden. Graatjes uit sardines verwijderen. In kom sardines met vork door boter prakken. Citroenrasp, kappertjes en peterselie erdoor mengen. Citroensap, zout en peper naar smaak toevoegen. Sneden brood dik bestrijken met sardientjesboter. Veldsla, uiringen en olijven erover verdelen.
Pain de Madeleine met sardientjesboter
null personen
370 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Steeltjes van peterselie verwijderen. Kappertjes en peterselie fijn hakken. Citroen goed schoonboenen en schil fijn raspen. Citroen halveren en uitpersen. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Olijven in plakjes snijden. Graatjes uit sardines verwijderen. In kom sardines met vork door boter prakken. Citroenrasp, kappertjes en peterselie erdoor mengen. Citroensap, zout en peper naar smaak toevoegen. Sneden brood dik bestrijken met sardientjesboter. Veldsla, uiringen en olijven erover verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ zakje verse peterselie
2 eetlepels kappertjes
1 citroen
1 rode ui
75 g zwarte olijven zonder pit
2 blikjes sardines in olie
50 g zachte roomboter
0 zout en versgemalen peper
4 sneden Pain Madeleine
½ zakje veldsla