Clubsandwich met rucolacrème, garnalen en kip
bewaar
bewaar

Clubsandwich met rucolacrème, garnalen en kip

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In keukenmachine helft van rucola met verse roomkaas pureren. Op smaak brengen met zout. In kom garnalen, mayonaise en tapenade door elkaar roeren. Sneetjes brood besmeren met rucolacrème. Helft van tomaat over vier sneetjes verdelen en licht bestrooien met zout. Garnalensalade erover verdelen. Afdekken met 4 sneetjes met besmeerde kant naar boven. Rest van rucola en tomaat en kip erover verdelen. Afdekken met laatste 4 sneetjes brood, met besmeerde kant naar beneden. Sandwiches op vier borden leggen en diagonaal in vieren snijden. Elk stapeltje met coctailprikker vaststeken. Serveert u de sanwich als snack? Dan stapeltjes nogmaals halveren.

algemeenVoor de rucolacrème heeft u niet per se een keukenmachine nodig. U kunt de rucola ook op een plank fijnhakken en dan in een kom met de verse roomkaas vermengen. Dit gaat overigens makkelijker als de verse roomkaas smeuïg is. Direct uit de koelkast is verse roomkaas vaak erg stug, laat de kaas daarom even op temperatuur komen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Clubsandwich met rucolacrème, garnalen en kip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig