Basissaus voor vis
bewaar
bewaar

Basissaus voor vis

1 uur 5 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Sjalotjes pellen en snipperen. In sauspan wijn met sjalotjes aan de kook brengen en op hoog vuur laten inkoken tot ca. 1 eetlepel over is (of tot stroperig). Fond toevoegen en onafgedekt op middelhoog vuur ca. 5 minuten laten koken. Saus zeven en terugdoen in sauspan.

Boter in klontjes snijden. Saus aan de kook brengen. Crème fraîche door saus roeren en met staafmixer of garde gladkloppen. Van vuur af klontjes boter door saus kloppen. Op smaak brengen met zout, peper en citroensap.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Basissaus voor vis

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig