Kriel-tonijnsalade
Aan de slag
Halveer de krieltjes en kook ze in 12 min. gaar. Giet af en laat 10 min. afkoelen. Doe ze in een ruime schaal.
Klop ondertussen de eieren met 1 el water los in een kom. Verhit de olie en bak in 3 min. een omelet. Keer na 2 min. Snijd de omelet in stukjes en doe in de schaal.
Halveer de tomaten en artisjokharten en doe in de schaal. Meng de tonijn & dressing erdoor en schep tot slot de sla door de salade. Serveer met het stokbrood.
Kriel-tonijnsalade
hoofdgerecht
null personen
490 kcal
20 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Halveer de krieltjes en kook ze in 12 min. gaar. Giet af en laat 10 min. afkoelen. Doe ze in een ruime schaal.
Klop ondertussen de eieren met 1 el water los in een kom. Verhit de olie en bak in 3 min. een omelet. Keer na 2 min. Snijd de omelet in stukjes en doe in de schaal.
Halveer de tomaten en artisjokharten en doe in de schaal. Meng de tonijn & dressing erdoor en schep tot slot de sla door de salade. Serveer met het stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zakje aardappelen
3 eieren
1 el zonnebloemolie
1 bakje cherrytomaten
1 blik artisjokharten
1 zakje tonijn
1 zak krulsla melange
1 Frans stokbrood