Kriel-tonijnsalade
bewaar
bewaar

Kriel-tonijnsalade

20 min. bereiden / 10 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de krieltjes en kook ze in 12 min. gaar. Giet af en laat 10 min. afkoelen. Doe ze in een ruime schaal.

Klop ondertussen de eieren met 1 el water los in een kom. Verhit de olie en bak in 3 min. een omelet. Keer na 2 min. Snijd de omelet in stukjes en doe in de schaal.

Halveer de tomaten en artisjokharten en doe in de schaal. Meng de tonijn & dressing erdoor en schep tot slot de sla door de salade. Serveer met het stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kriel-tonijnsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig