Tonijnburrito met Italiaanse groenten
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de bevroren roerbakmix toe en ontdooi de groenten in 4-5 min. op hoog vuur.
Voeg de tonijn en de olijven toe en schep voorzichtig om. Verwarm nog 2-3 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout. Verwarm de wrap tortillas volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Leg op elk bord een tortilla en verdeel de sla erover. Schep het groentemengsel erop en bestrooi met de kaas. Vouw één zijde over de vulling en rol de wraps op. Steek elke burrito vast met een cocktailprikker.
Tonijnburrito met Italiaanse groenten
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de bevroren roerbakmix toe en ontdooi de groenten in 4-5 min. op hoog vuur.
Voeg de tonijn en de olijven toe en schep voorzichtig om. Verwarm nog 2-3 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout. Verwarm de wrap tortillas volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Leg op elk bord een tortilla en verdeel de sla erover. Schep het groentemengsel erop en bestrooi met de kaas. Vouw één zijde over de vulling en rol de wraps op. Steek elke burrito vast met een cocktailprikker.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el olijfolie
2 uien
1 pak Italiaanse roerbakmix
2 blikjes tonijn in olie
½ pot zwarte olijven
1 pak wraptortillas
1 zakje krulsla melange
50 g gemalen jonge Goudse kaas
Dit heb je nodig
cocktailprikkers