Herfstsalade met peer
bewaar
bewaar

Herfstsalade met peer

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Pof de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de peren en verwijder de klokhuizen. Snijd de ongeschilde peer in partjes.

Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekblokjes in 3-4 min. knapperig. Voeg de ui en de hele champignons toe en bak 4-5 min. Neem de pan van het vuur en voeg de azijn en peper en zout naar smaak toe.

Verdeel de slamelange en het champignonmengsel over 4 borden. Steek de partjes peer ertussen. Serveer met de gepofte aardappelen.

algemeenBestrooi de salade met 1 zakje walnoten (50 g) voor een extra najaarsaccent.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Herfstsalade met peer

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig