Cheddarkaassaus
bewaar
bewaar

Cheddarkaassaus

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de boter in een steelpan en voeg de bloem toe. Roer tot een glad mengsel en laat 2 min. garen op laag vuur (roux).

Voeg de melk toe en breng de saus al roerend aan de kook. Laat 3 min. zachtjes koken en voeg dan de kaas toe. Laat de kaas al roerend smelten. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Lekker over groenten zoals bloemkool, broccoli of witlof.

Roux maken

Instructievideo - 00:45 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Cheddarkaassaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig