Bloemkool met bechamel en kaas
bewaar
bewaar

Bloemkool met bechamel en kaas

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Kook de bloemkoolroosjes 9 min. in water met zout. Giet af. Verhit de boter in een steelpan. Voeg 2 de bloem toe en roer door. Laat het mengsel ca. 3 min. op laag vuur gaar worden. Voeg de melk toe en breng al roerend aan de kook tot een gladde saus. Breng op smaak met nootmuskaat en peper en zout. Schenk over de bloemkool en bestrooi met de kaas.

Bechamelsaus maken

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bloemkool met bechamel en kaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig