Saus met zoet bier
bewaar
bewaar

Saus met zoet bier

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de boter in een steelpan. Bak de ui op middelhoog vuur in 8 min. bruin. Schep regelmatig om. Voeg de bloem toe en bak 1 min. mee. Roer regelmatig.

Voeg het bier, laurierblaadje, ½ bouillontablet en de kruidnagel toe. Breng aan de kook en laat 8 min. op middelhoog vuur inkoken. Verwijder het laurierblaadje en de kruidnagel. Serveer bij gehaktballen of karbonades met aardappelen.

algemeenU kunt de Saus met zoet bier 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm de saus vlak voor serveren in een steelpan al roerend op laag vuur in 5 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Saus met zoet bier

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig