Ciabattina chorizo en mozzarella
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de ciabattina's af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de chorizo 5 min. Haal met een schuimspaan uit de pan en laat de plakjes uitlekken op keukenpapier.
Zet de ovengrill aan. Halveer de ciabattina's in de breedte, zodat u 4 broodjes krijgt. Snijd ze overlangs doormidden en beleg de onderkanten met de chorizo, tomaten en ui. Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel erover. Leg de belegde onderkanten 4 min. onder de grill totdat de kaas gesmolten is. Leg de bovenkanten van de broodjes erop en serveer.
Ciabattina chorizo en mozzarella
bijgerecht
null personen
395 kcal
15 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de ciabattina's af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de chorizo 5 min. Haal met een schuimspaan uit de pan en laat de plakjes uitlekken op keukenpapier.
Zet de ovengrill aan. Halveer de ciabattina's in de breedte, zodat u 4 broodjes krijgt. Snijd ze overlangs doormidden en beleg de onderkanten met de chorizo, tomaten en ui. Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel erover. Leg de belegde onderkanten 4 min. onder de grill totdat de kaas gesmolten is. Leg de bovenkanten van de broodjes erop en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak ciabattina
100 g chorizo
4 tasty tom tomaten
1 rode ui
2 zakjes mozzarella