Ciabattina-toast met paprikasalade
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Ciabattina's in 6 min. afbakken. Knoflook pellen, uitpersen en door olie roeren. Olijven in dunne plakjes snijden. Oven overschakelen op grill. Ciabattina's opensnijden. Broodhelften bestrijken met knoflookolie en onder grill roosteren tot ze goudbruin zijn. Beleggen met Parmaham. Paprikasalade erover verdelen. Bestrooien met versgemalen peper en garneren met olijfplakjes.
Ciabattina-toast met paprikasalade
voorgerecht
null personen
315 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Ciabattina's in 6 min. afbakken. Knoflook pellen, uitpersen en door olie roeren. Olijven in dunne plakjes snijden. Oven overschakelen op grill. Ciabattina's opensnijden. Broodhelften bestrijken met knoflookolie en onder grill roosteren tot ze goudbruin zijn. Beleggen met Parmaham. Paprikasalade erover verdelen. Bestrooien met versgemalen peper en garneren met olijfplakjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 ciabattina
2 teentjes knoflook
4 el olijfolie
8 pitloze witte druiven
8 plakjes Parmaham
1 potje paprikasalade