Ciabattina-toast met paprikasalade
bewaar
bewaar

Ciabattina-toast met paprikasalade

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C. Ciabattina's in 6 min. afbakken. Knoflook pellen, uitpersen en door olie roeren. Olijven in dunne plakjes snijden. Oven overschakelen op grill. Ciabattina's opensnijden. Broodhelften bestrijken met knoflookolie en onder grill roosteren tot ze goudbruin zijn. Beleggen met Parmaham. Paprikasalade erover verdelen. Bestrooien met versgemalen peper en garneren met olijfplakjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ciabattina-toast met paprikasalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig