Paddestoelensalade met druiven en blauwaderkaas
bewaar
bewaar

Paddestoelensalade met druiven en blauwaderkaas

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In koekenpan olie verhitten. Knoflook 30 sec. fruiten. Venkel 2 min. meebakken. Paddestoelen toevoegen en geheel al omscheppend 4 min. bakken, tot vocht uit paddestoelen vrijkomt. Druiven toevoegen en 1 min. doorwarmen. Pan van vuur nemen en blokjes kaas erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper.Veldsla over vier borden verdelen en druivenmengsel erop scheppen. Enkele druppels azijn erover sprenkelen.

algemeenNeem voor dit gerecht blauwaderkaas die goed in blokjes te snijden is, zoals blue stilton, Danish blue of roquefort.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paddestoelensalade met druiven en blauwaderkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig