Witte druiven met dragon
Aan de slag
Klop het limesap met de olie en de dragon tot een dressing. Breng op smaak met de honing en zout en peper naar smaak. Schep de dressing om met de gehalveerde druiven en de rucola en marineer het gerecht voor het serveren minstens 30 minuten op een koele plaats. Lekker bij gebakken witvis.
Witte druiven met dragon
bijgerecht
null personen
135 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Klop het limesap met de olie en de dragon tot een dressing. Breng op smaak met de honing en zout en peper naar smaak. Schep de dressing om met de gehalveerde druiven en de rucola en marineer het gerecht voor het serveren minstens 30 minuten op een koele plaats. Lekker bij gebakken witvis.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ lime
3 eetlepels olijfolie extra vierge
1 mespunt gedroogde dragon
1 mespunt honing
200 g witte pitloze druiven
1 handje rucolasla