Bulgur met druiven en pijnboompitten
Lekker makkelijk: je hoeft nauwelijks te snijden, alleen even mengen.
Aan de slag
Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten 3 min. Laat afkoelen op een bord. Snijd ondertussen de ui in halve ringen en halveer de druiven.
Roer de bulgur los met een vork en meng de ui, druiven, pijnboompitten en krenten erdoor. Breng op smaak met peper en zout en serveer.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Bulgur met druiven en pijnboompitten
Lekker makkelijk: je hoeft nauwelijks te snijden, alleen even mengen.
bijgerecht
null personen
565 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten 3 min. Laat afkoelen op een bord. Snijd ondertussen de ui in halve ringen en halveer de druiven.
Roer de bulgur los met een vork en meng de ui, druiven, pijnboompitten en krenten erdoor. Breng op smaak met peper en zout en serveer.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
275 g bulgur
6 el extra vierge olijfolie
3 el pijnboompitten
1 rode ui
500 g pitloze witte druiven
3 el krenten