Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
bewaar
bewaar

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten

Witlof uit de wok met azijn en rietsuiker. Het resultaat is een lekker zoetzuur groentegerecht.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Snijd 1 cm van de onderkant van het witlof en haal de blaadjes los.

Verhit de boter in een wok en voeg de suiker toe. Voeg het witlof toe als de suiker is gesmolten en roerbak 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de druiven en azijn toe en verwarm nog 1 min. Doe in een schaal en bestrooi met de pijnboompitten.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten

Witlof uit de wok met azijn en rietsuiker. Het resultaat is een lekker zoetzuur groentegerecht.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig