Kebabs met frites en wortel
bewaar
bewaar

Kebabs met frites en wortel

25 min. bereiden / 30 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C en bereid de ovenfrites volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Meng ondertussen het gehakt met de helft van de kruiden, de couscous, het ei en peper en zout in een kom. Verdeel het gehakt in 8 porties en kneed elke portie om een saté­prikker. Verhit de grillpan en gril de kebabs in 8 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.

Doe de peen in een schaal en meng er de honing, azijn en de rest van de kruiden door. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de kebabs met de frites en wortelsalade. Lekker met tzatziki (potje 190 g).

algemeenMaak een dubbele portie kebabs en serveer deze de volgende dag in een pitabroodje; verwijder dan de satéprikkers. Serveer er een salade bij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kebabs met frites en wortel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig