Teriyakinoedels met gehakt & sojabonen
Wok-away vanavond!
Aan de slag
Breng een ruime pan water aan de kook. Schil en snijd de gember fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt met de gember in 5 min. gaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Voeg de wokgroente toe aan het gehakt en bak op hoog vuur 5 min. mee. Voeg de laatste minuut de teriyakisaus toe.
Voeg ondertussen, als het water kookt, de noedels toe en kook in 5 min. beetgaar
Doe de courgettespaghetti in een vergiet en giet de gekookte noedels erboven af. Meng de noedels met de groente, schep de peen julienne erdoor en serveer.
Teriyakinoedels met gehakt & sojabonen
Wok-away vanavond!
hoofdgerecht
null personen
505 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Breng een ruime pan water aan de kook. Schil en snijd de gember fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt met de gember in 5 min. gaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Voeg de wokgroente toe aan het gehakt en bak op hoog vuur 5 min. mee. Voeg de laatste minuut de teriyakisaus toe.
Voeg ondertussen, als het water kookt, de noedels toe en kook in 5 min. beetgaar
Doe de courgettespaghetti in een vergiet en giet de gekookte noedels erboven af. Meng de noedels met de groente, schep de peen julienne erdoor en serveer.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 cm verse gember
1 el (olijf)olie
300 g mager rundergehakt
400 g Aziatische wokgroente met sojabonen
100 ml teriyaki mirinsaus
250 g eiernoedels
400 g courgettespaghetti
150 g peen julienne