Eenvoudige hachee met rijst
bewaar
bewaar

Eenvoudige hachee met rijst

Hachee bereiden kan uren duren, maar dit recept is in een halfuurtje gepiept!

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een hapjespan met antiaanbaklaag en bak het gehakt in 5 min. rul. Snijd de ui in halve ringen en de champignons in kwarten. Voeg de uit toe aan het gehakt en bak 5 min. mee.

Voeg de tomatenpuree, champignons, kruidnagels, azijn, het bouillon¬tablet en het water toe. Roer door, breng aan de kook en zet het vuur laag. Laat 15 min. op laag vuur zachtjes koken.

Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de rijst met de gehakthachee. Lekker met sperziebonen.

bewaartipU kunt de gehakthachee 1-2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
serveertipMaak een dubbele portie hachee en serveer deze de volgende dag als ovenschotel onder een laag (kant-en-klare) aardappelpuree.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Eenvoudige hachee met rijst

Hachee bereiden kan uren duren, maar dit recept is in een halfuurtje gepiept!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig