Eenvoudige hachee met rijst
Hachee bereiden kan uren duren, maar dit recept is in een halfuurtje gepiept!
Aan de slag
Verhit een hapjespan met antiaanbaklaag en bak het gehakt in 5 min. rul. Snijd de ui in halve ringen en de champignons in kwarten. Voeg de uit toe aan het gehakt en bak 5 min. mee.
Voeg de tomatenpuree, champignons, kruidnagels, azijn, het bouillon¬tablet en het water toe. Roer door, breng aan de kook en zet het vuur laag. Laat 15 min. op laag vuur zachtjes koken.
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de rijst met de gehakthachee. Lekker met sperziebonen.
Eenvoudige hachee met rijst
Hachee bereiden kan uren duren, maar dit recept is in een halfuurtje gepiept!
hoofdgerecht
null personen
495 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een hapjespan met antiaanbaklaag en bak het gehakt in 5 min. rul. Snijd de ui in halve ringen en de champignons in kwarten. Voeg de uit toe aan het gehakt en bak 5 min. mee.
Voeg de tomatenpuree, champignons, kruidnagels, azijn, het bouillon¬tablet en het water toe. Roer door, breng aan de kook en zet het vuur laag. Laat 15 min. op laag vuur zachtjes koken.
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de rijst met de gehakthachee. Lekker met sperziebonen.
bewaartip:
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g rundergehakt
4 uien
250 g champignons
140 g tomatenpuree
3 kruidnagels
1 el azijn
1 runderbouillonblokje
300 ml water
300 g zilvervliesrijst