Hachee uit de slowcooker
Heerlijk voor in de koude wintermaanden: thuiskomen bij de geur van warme hachee.
Aan de slag
Snijd het vlees in stukken van 3 cm en bestrooi met peper en zout. Snijd de uien in halve ringen en de knoflook fijn.
Doe het vlees, de uien, knoflook, laurierblaadjes, kruidnagels, peperkorrels rodewijnazijn, appelstroop en het water in de slowcooker. Verkruimel de ontbijtkoek en de bouillontablet erboven. Roer door.
Laat het vlees 5 uur op de hoogste stand garen. Neem de laurier en kruidnagels uit de pan voor het serveren.
Hachee uit de slowcooker
Heerlijk voor in de koude wintermaanden: thuiskomen bij de geur van warme hachee.
hoofdgerecht
null personen
385 kcal
10 min. bereiden
300 min. wachten
Aan de slag
Snijd het vlees in stukken van 3 cm en bestrooi met peper en zout. Snijd de uien in halve ringen en de knoflook fijn.
Doe het vlees, de uien, knoflook, laurierblaadjes, kruidnagels, peperkorrels rodewijnazijn, appelstroop en het water in de slowcooker. Verkruimel de ontbijtkoek en de bouillontablet erboven. Roer door.
Laat het vlees 5 uur op de hoogste stand garen. Neem de laurier en kruidnagels uit de pan voor het serveren.
vegatip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
750 g riblappen
3 middelgrote uien
2 tenen knoflook
2 gedroogde laurierblaadjes
4 kruidnagels
1 tl peperkorrels
3 el rodewijnazijn
1 el appelstroop
100 ml water
2 plakjes ontbijtkoek
1 runderbouillonblokje
Dit heb je nodig
slowcooker (5 liter)