Hachee uit de oven
Lang stoven op een zo laag mogelijke temperatuur zorgt ervoor dat het vlees mooi zacht wordt.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 140 °C. Snijd het vlees in stukken van 3 cm en bestrooi met peper en zout.
Snijd de uien in halve ringen en de knoflook fijn. Laat de bouillontabletten oplossen in het kokend water.
Doe het vlees, de ui, knoflook, bouillon, laurier, kruidnagels en azijn in de braadpan. Verkruimel de ontbijtkoek erboven en roer voorzichtig door. Doe de deksel op de pan, zet in het midden van de oven en laat ca. 6 uur stoven. Schep elk uur om.
Hachee uit de oven
Lang stoven op een zo laag mogelijke temperatuur zorgt ervoor dat het vlees mooi zacht wordt.
hoofdgerecht
null personen
365 kcal
15 min. bereiden
360 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 140 °C. Snijd het vlees in stukken van 3 cm en bestrooi met peper en zout.
Snijd de uien in halve ringen en de knoflook fijn. Laat de bouillontabletten oplossen in het kokend water.
Doe het vlees, de ui, knoflook, bouillon, laurier, kruidnagels en azijn in de braadpan. Verkruimel de ontbijtkoek erboven en roer voorzichtig door. Doe de deksel op de pan, zet in het midden van de oven en laat ca. 6 uur stoven. Schep elk uur om.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg Ierse runderriblap
8 middelgrote uien
1 teen knoflook
1½ runderbouillonblokje
800 ml kokend water
2 laurierblaadjes
5 kruidnagels
3 el rodewijnazijn
2 plakken ontbijtkoek
Dit heb je nodig
braadpan met deksel