Hachee uit de oven
bewaar
bewaar

Hachee uit de oven

Lang stoven op een zo laag mogelijke temperatuur zorgt ervoor dat het vlees mooi zacht wordt.

15 min. bereiden / 6 uur oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 140 °C. Snijd het vlees in stukken van 3 cm en bestrooi met peper en zout.

Snijd de uien in halve ringen en de knoflook fijn. Laat de bouillontabletten oplossen in het kokend water.

Doe het vlees, de ui, knoflook, bouillon, laurier, kruidnagels en azijn in de braadpan. Verkruimel de ontbijtkoek erboven en roer voorzichtig door. Doe de deksel op de pan, zet in het midden van de oven en laat ca. 6 uur stoven. Schep elk uur om.

combinatietipLekker met rodekool en aardappelpuree.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hachee uit de oven

Lang stoven op een zo laag mogelijke temperatuur zorgt ervoor dat het vlees mooi zacht wordt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig